Soort activiteit: rondleiding/tour

Blog ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Excursie naar de ‘Batterie’

Onder leiding van een gids kunt u deze dag deelnemen aan een excursie naar de Batterie stelling op Schiermonnikoog. Deze stelling was tijdens de Tweede Wereldoorlog de grote geschutstelling op het eiland

Wandeling Natuurmonumenten Burgh Haamstede

Een paar keer per jaar kun je met onze gidsen door het normaal gesloten Slotbos en bunkers wandelen. Ook tijdens de Nationale Bunkerdag is een bezoek aan de bunkers mogelijk. Benut deze unieke kans!

Activiteiten Ameland

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd op Ameland. Namelijk: leven stratego, een bunkerexcursie op de fiets en oorlogsverhalen.

Telefoonschakelstation 616 – Leiden

De Telefoonbunker is enkel met een rondleiding te bezoeken. Het reserveringssysteem opent hiervoor in mei, de exacte datum volgt. De locatie is tijdens Bunkerdag niet op eigen gelegenheid te bezoeken. Kom dus niet zonder een reservering.

Audiotour ‘Onverwoestbare Verhalen’

De audiotour “Onverwoestbare verhalen” brengt je terug naar de periode van de Tweede Wereldoorlog en haalt bijzondere herinneringen op van soldaten, verzetsstrijders en voormalig bewoners van Kornwerderzand.

Wandeling ‘Sporen van de Tweede Wereldoorlog’

In Hellevoetsluis zijn vele sporen te zien van Stützpunkt XXVIII (Steunpunt 28) van de Atlantikwall. Je ontdekt het zelf in de speciale tour die stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis vandaag organiseert.