Menu

Info & tickets

Wil je Bunkerdag bezoeken? Koop dan een ticket! Met één ticket mag je alle deelnemende bunkers bezoeken. Er zijn slechts een paar plekken waar reserveren noodzakelijk is. Deze kondigen we van te voren aan in de nieuwsbrief en op Facebook en Instagram. 

De kaartverkoop voor Bunkerdag 2020 start in maart 2020. 

Waarom een ticket kopen

De Bunkerdag is meer dan een leuk en leerzaam evenement. De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de bunkerstichtingen, voor het beheer en behoud van het Atlantikwall-erfgoed. Daarnaast kun je met je ticket deelnemen aan de vele activiteiten die georganiseerd worden. 

Ticketprijzen

Bunkerdagticket: € 6,-
Bunkerdagticket kinderen 4 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.

Ticketverkoop tijdens de Bunkerdag

Vrijwel iedere bunker is tijdens Bunkerdag ook kaartverkooppunt. In het programma op deze website staat met een ticket-icoon aangegeven of je bij de bunker een kaartje kunt kopen. Let op: bij de bunkers kun je alleen contant betalen.

Lees de algemene voorwaarden van de Bunkerdag hier.

Online kaartverkoop

Wanneer je je ticket online bestelt, krijg je deze thuisgestuurd. We rekenen een kleine fee van 0,50 euro per transfactie om de onkosten te vergoeden. 

Programmaboekjes zijn gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende bunkers. Liever vooraf een programmaboekje in huis? Bestel dan een programmaboekje bij je tickets.