Menu

Info & tickets

Om de bunkers tijdens de Bunkerdag te kunnen bezoeken heb je een ticket nodig. Dit ticket koop je online op deze pagina of bij een van de deelnemende bunkerlocaties.

Waarom een ticket kopen

De Bunkerdag is meer dan een leuk en leerzaam evenement. De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan de bunkerstichtingen, voor het beheer en behoud van het Atlantikwall-erfgoed. Daarnaast kun je met je ticket deelnemen aan de vele activiteiten die georganiseerd zijn. Dat is wel wat waard toch!

Ticketprijzen

Bunkerdagticket: € 6,-
Bunkerdagticket kinderen 4 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.

Ticketverkoop tijdens de Bunkerdag

Tijdens de Bunkerdag kun je alleen een ticket kopen op een locatie die tevens verkooppunt is. Bij iedere locatie staat aangegeven of het ook een ticketverkooppunt is. Klik daarvoor een bunker aan; in het rechter grijze vlak staat of de bunker een verkooppunt is. Let op: bij de bunkers kunt u alleen contant betalen.

Lees de voorwaarden van de Bunkerdag hier.

Online kaartverkoop

Wanneer je je ticket online bestelt, krijg je deze thuisgestuurd. We rekenen een kleine fee van 0,50 euro per transfactie om de onkosten te vergoeden. 

Programmaboekjes zijn gratis te verkrijgen bij alle deelnemende instellingen. Liever vooraf een programmaboekje in huis? Bestel dan een programmaboekje bij je tickets. 

Het is niet meer mogelijk online tickets te kopen. Op zaterdag 9 juni kun je bij alle deelnemende bunkers een Bunkerdagticket kopen.