PROGRAMMA 2024

Leer meer over de Atlantikwall

Met deze tips ontdek je het hele jaar door het Atlantikwall erfgoed en heb je een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Activiteiten Ameland

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd op Ameland. Namelijk: leven stratego, een bunkerexcursie op de fiets en oorlogsverhalen.
ontdek meer

Activiteiten Bunkercomplex De Punt

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd bij Bunkercomplex De Punt. Namelijk: demonstraties met model tanks, een expositie, re-enactment, rondleidingen, en demonstraties van zendamateurs.
ontdek meer

Activiteiten Dorpsweide Wijk aan Zee

Locatie: Wijk aan Zee
ontdek meer

Activiteiten Kazemattenmuseum

Locatie: Kazemattenmuseum Kornwerderzand
ontdek meer

Activiteiten Schiermonnikoog

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd in Schiermonnikoog. Namelijk: een filmvertoning, een wandeling langs de bunkers, en een expositie.
ontdek meer

Audiotour ‘Onverwoestbare Verhalen’

De audiotour “Onverwoestbare verhalen” brengt je terug naar de periode van de Tweede Wereldoorlog en haalt bijzondere herinneringen op van soldaten, verzetsstrijders en voormalig bewoners van Kornwerderzand.
ontdek meer

Betaalde Rondleidingen & Activiteiten

Er worden verschillende betaalde rondleidingen en activiteiten georganiseerd. Hierbij een helder overzicht op de verschillende locaties.
ontdek meer

Boek Atlantikwall in kaart: bunkers en bezetting in Zuid Holland

Bunkerexperts en auteurs Arthur van Beveren en Jeroen Rijpsma tonen in een nieuw boek de enorme impact van bunkerbouw in Zuid-Holland tijdens en na de Tweede Wereldoorlog.
ontdek meer

Bunkercomplex Overvoorde Activiteiten

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd bij Bunkercomplex Overvoorde. Namelijk: een re-enactment met voertuigen en veldhospitaal, muzikale optredens, en militaria marktkramen.
ontdek meer

Een kaart vol ontdekkingen